Horoscopul anului 2014

Anul 2014 se anunta din nou a fi din nou un an agitat in toate domeniile vietii. Iubire, munca, bani... Destinul tau se pare ca este sa te ridici si sa incepi sa lupti impotriva crizei cu care te-ai confruntat de cativa ani incoace. Viitorul tau este insa acum mai mult ca niciodata in mana astrelor si a influentelor lor benefice dar si malefice. Care sunt deci datele astrologice pentru anul 2014?

Anul 2014, un an al renasterii. Astrologia este o stiinta care se bazeaza pe cartile din cer si pe miscarile astrelor. Este deci posibil sa dai unele previziuni pe termen lung sau stabilesti un horoscop pana la « sfarsitul lumii ». Deci trasarea in linii mari a anului 2014 este mai mult decat posibila. Este un an bogat din punct de vedere astral in renasteri, in revenirea la viata in multe domenii, cum ar fi iubirea, cariera, finantele sau chiar si viata de familie.

Speri sa ai un an cat mai norocos? In acest caz, anul 2014 este cel care iti poate purta noroc. Poate ca va trebui sa faci unele eforturi, poate ca va trebuisa muncesti mai mult, dar anul 2014 va fi anul in care vei putea stabili niste conexiuni extrem de puternice cu cei din jurul tau intr-o zona a vietii tale care pana acum a fost lasata la o parte.

Din aceste motive, lupta ta nu va fi deloc dificila. Oamenii de care ai nevoie sa te ajute vor fi alaturi de tine la fiecare pas. Deci daca vei simti ca ai mai putin noroc decat in anii precedenti nu trebuie sa intri in panica. Acest lucru nu va dura deloc mult.

Va trebui sa reusesti, dar prin intermediul propriilor tale forte.

Acest lucru este extrem de benefic in lumea afacerilor. Doua mari trigoane si o receptie mutuala, reciproca, vor lucra pentru a conferi oamenilor de afaceri succes si un impuls pentru a crea niste noi intelegeri pana in momentul in care tranzactiile se vor face mult mai usor.

Si daca te afli in cautarea marii iubiri, a banilor sau a unor noi relatii de prietenie, a unor succese in ceea ce priveste viata de familie la momentul potrivit cu siguranta ca vei reusi, vei trage marele loz.

Luna este in Leu, in a XI-a clasa a sperantei, a visurilor si a dorintelor dar si in a prieteniei – trigon cu Venus, planeta Iubirii, in Sagetator. Cu alte cuvinte planetele sunt aliniate pentru a-ti oferi tot de ceea ce ai nevoie cu conditia sa castigi tot ceea ce meriti.

In ceea ce priveste sanatatea nu trebuie sa te astepti la unele schimbari negative. Datorita noii bucurii de a trai va veti simti mai sanatosi si in armonie cu tot ceea ce va inconjoara.

Anul 2014 este deci unul extrem de benefic, de pozitiv si de prosper pentru mai toate zodiile. Si asta mai ales pentru semnele Berbec si Gemeni. Dar fiecare din cele 12 zodii vor putea beneficia de influenta pozitiva a lui Jupiter. Un an plasat sub semnul schimbarii si al reinnoirii care se profileaza la orizont.

Si fiecare din zodii va avea perioada sa propice. Si asta deoarece conjunctura Saturn – Jupiter sufla un vant nou asupra numeroaselor semne ale zodiacului, Venus vegheaza domeniul iubirii si influentele benefice ale Soarelui si Mercur se fac si ele simtite.

Trebuie doar sa profiti din plin de acest elan, de acest an la deschiderii, al noutatii si al schimbarii pozitive. Vei reusi astfel mai usor sa treci peste problemele, peste penele din viata ta care te constrang si care nu te lasa sa mergi mai departe.

Horoscop 2014 pentru toate zodiile:

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii