Horoscopul anului 2017

Odata cu noul an vine si horoscopul 2017. Conform astrologilor experimentati, anul 2017 vine cu succes pentru toate zodiile atat pe plan personal cat si in cariera. Zodiile se pot astepta la momente de bucurie, la rasturnari bruste de situatii dar si la o multime de provocari. 2017 este anul in care toate zodiile au ocazia de a-si concretiza ambitiile.

Horoscopul anului 2017 este plasat sub semnul lui Jupiter care vine cu o ambianta de libertate in actele si gandurile unui numar mare de semne astrologice, cu dorinte nenumarate, cu dorinte de implinire pe plan familial, relational si profesional. De celalalta parte, Pluto vine in 2017 cu nevoia de schimbare, de a schimba ceea ce nu mai merge asa cum trebuie. Uranus isi urmeaza cursul in Berbec si va fi legat de Saturn care, le ajuta pe zodii sa treaca peste experientele neplacute din trecut si sa adopte o latura mai vizionara.

Sagetatorul va fi in toamna anului 2017 rasfatat de astre, de Saturn in special insa va beneficia si de o puternica influenta jupiteriana si de un curent al inovatiei adus de Uranus. Pestii, Gemenii si Fecioarele vor fi nevoiti in 2017 sa se multumeasca cu limitele fixate de Uranus si Saturn in domeniul profesional in special. Balanta va fi de-a lungul intregului an influentata de Neptun, in domeniul relational in special, adesea privilegiat in anul ce vine. Cat despre Berbec, acesta se va bucura de sprijinul lui Saturn si Uranus in 2017 si va constata ca a castigat in precizie, in minutiozitate profesionala si ca a capatat o capacitate crescuta de reflexie ceea ce ii va mai tempera putin tendintele impulsive.

Taurul va profita din plin de noul an 2017 asumandu-si o multme de riscuri. Insa, rezultatele muncii furnizate nu sunt deloc rapide insa dispun de avantajul de a fi concrete, stabile si mai ales durabile.

In dragoste, Jupiter este cel care va aprinde focul in inima multor zodii in 2017. Fericire, pasiune, unii nativi se vor simti mai ceva ca in luna de miere in timp ce altii, sprijiniti de Jupiter in Scorpion vor constata ca magnestismul le-a cam scazut.

In cazul celorlate semne astrologice, anul 2017 va fi unul plin de fluctuatii, nu neaparat negative insa plin de lucuri neprevazute carora nu stiu cum sa le faca fata cateodata.

Anul 2017 se anunta unul bun pentru toate semnele astrologice cu conditia ca acestea sa sezizeze toate oportunitatile ce le apar in cale si sa dejoace capcanele intinse de astre.

Horoscop 2017 pentru toate zodiile:

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii