Horoscopul anului 2019

Anul 2018 s-a sfarsit si a lasat in urma noastra amintiri placute si numeroase experiente, pozitive sau negative insa noul an ce vine ne ofera noi perspective de viitor. Proiecte noi de realizat, rezolutii noi de dus la bun sfarsit, esti curios ce iti rezerva astrele in anul 2019?

Anul 2019 se anunta a fi unul in care nativii au o multime de posibilitati de a schimba ceva in viata lor, in care vor avea parte de o multime de evenimente fericite. Care vor fi cele mai favorizate semne astrologice in 2019? Faci parte din cei rasfatati de astre in 2019? Vei iesi invingator pe toate planurile si in anul ce vine?

Horoscopul anului 2019 va fi plasat sub semnul schimbarii si al reinnoirii. Uranus este cel care ii va incita pe toti sa mearga inainte si sa intoarca pagina asupra trecutului. Proiecte noi in toate domeniile, obiective noi, scopuri noi, dorinte noi, horoscopul anului 2019 se caracterizeaza prin faptul ca toate zodiile isi doresc o schimbare de la anul ce vine insa nu toate vor avea parte de ea. Pluto este cel care ii va determina pe nativi sa isi doreasca o schimbare in viata. Saturn este cel care le va baga bete in roate Capricornilor, Taurilor si Varsatorilor, acestia vor trece prin cateva dificultati in noul an ce vine. Horoscopul anului 2019 va fi mai agitat pentru Berbeci, Gemeni si Raci. Odata cu aparitia lui Jupiter pe cer lucrurile se vor schimba in bine, atat in ceea ce priveste domeniul afectiv cat si cel profesional.

Taurul, Fecioara si Capricornul, semne de Pamant, vor avea parte de recunostinta si admiratie pe tot parcursul anului. In ceea ce priveste semnele de Foc, Berbecul, Sagetatorul si Leul, acestea sunt pregatite in 2019 sa preia controlul asupra situatiei. Vor avea parte in noul an ce vine de o multime de activitati si nu se vor opri pana cand nu vor obtine ceea ce isi doresc.

Gemenii, Balantele si Varsatorii, principalii comunicatori ai semnelor zodiacale, elemente de Aer care se schimba mereu vor fi flexibile si comunicative. Semnele de Apa, Pestii, Racul si Scorpionul se simt in noul an ce vine stimulate si motivate.

In 2019, semnele de Apa vor fi nevoite sa se adapteze la diferite tipuri de situatii, relatii si incidente. Un an prolific pentru toate zodiile in parte care vor profita din plin de toate noutatile aduse de noul an ce vine.

Horoscop 2019 pentru toate zodiile:

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii