Horoscopul anului 2021

Ai sperat la un an norocos? Anul acesta poti avea noroc. Poate fi necesar sa muncesti din greu dar 2021 va fi anul in care poti face conexiuni puternice cu alti intr-o zona din viata ta care sa fi ramas in urma.

Din aceasta cauza nu va fi o lupta grea. Oamenii de care vei avea nevoie pentru a te ajuta vor fi langa tine la fiecare pas. Ca urmare te vei simti putin mai norocos anul acesta decat in anii precedent, dar sa nu te pacalesti. Tot ceea ce vei vrea sa reusesti va fi necesar sa o faci prin forte proprii.

Acest lucru este deosebit de benefic in lumea afacerilor. Doua mari trigoane si o receptie reciproca va lucra pentru a da omului de afaceri de success un impuls in creerea unei noi intelegeri cu cunostinute pana in momentul in care realizarea tranzactiilor se efectueaza mai usor.

Si daca esti in cautare de dragoste, bani, prieteni, succesuri legate de familie, etc , la timpul potrivit vei lovi potul cel mare. Luna este in leu, sus in cer, in Clasa a XI-a de spernate, vise si dorinte, precum si prietenie – trigon cu Venus, planeta iubirii, in Sagetator. Asta inseamna ca planetele sunt aliniate pentru a-ti oferi tot ce ai nevoie, cu conditia sa-l castigi!

Semnele de foc (Berbec, Leu, Sagetator): Uranus in Berbec, Luna in Leu, și Venus in Săgetător formează un trigon larg, care te va tine ocupat, dar toate vor avea un rost. Cineva va stabili in circumstante miscarea care te va tine focusat pe creerea de noi legaturi cu alte persoane si eventual, permitandu-va a face incursiuni intr-o viata mai profund romantic. Persoanele din afara cercului iti pot spune chiar cât de norocos ești, dar vei ști că eforturile se bazează pe munca grea.

Semnele de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn): Mercur, Pluton si Soarele sunt toate pozitionat in Capricorn. Capricornul este in general considerat ca fiind indreptat spre afaceri, ceea ce indica o munca grea depusa. Pluto planeta de avere , te asigura ca eforturile depuse nu sunt nerasplatite. Ai putea crede ca lucrurile devin putin prea usoare, nu te culca pe acea ureche. Daca primeste mai mult decat ti-ai dorit, inseamna ca meriti.

Semnele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator): inceputul anului pune Jupiter, planeta de succes și noroc, in elevat Gemeni, sus in cer, formând un sextil cu Uranus, planeta de noroc, in Berbec .. . o combinație cu adevărat norocoasa pentru tine. In plus, una dintre cele două mari trigoane incomplete implică semne de aer: Jupiter, planeta de noroc și succes, in Gemeni, ascendant in Balanta in, semn de parteneriate, și Marte, planeta energiei și de acțiune, in Varsator, planeta de activitati de grup, precum și de viitor.

Semne de apa (Rac, Scorpion, Pesti): doua Mari Trigone incomplete, este un trigon de apa ce implica Mijlocul Cerului in Rac, semn de afectiune catre familie. Exista, de asemenea, Saturn, planeta de perseverenta, precum și chestiuni de cariera, in Scorpion, si Neptun, planeta de dragoste și idealism, in romanticul Pesti. Acest trigon creează un mediu de tărie spirituală și emoțională crescute. Ajutat de o eclipsa de Soare la inceputul lunii noiembrie, acest an este bookended de aspecte care conduc la reuniuni fericite, reconcilierile vesele, și conexiuni puternice romantice.

Aminteste-ti asta: Nu sta linistit cu gandul ca cosmosul o sa materializeze cadouri din nimic. Aspectele planetare sunt acolo pentru a fi folosite și manipulate. Și când apar aspecte stresante, le poti folosi in avantajul tau. Sunteți comandantul aici, dar aspectele pentru 2021 sunt doar pentru a va oferi un impuls. Începe a face progrese prin citirea semnul tau gratuit 2021 prognozat.

Horoscop 2021 pentru toate zodiile:

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii