Sanatate pentru Fecioara in 2014

Sanatatea este primordiala pentru Fecioara. Fecioara nu stie sa se relaxeze de aceea este mai mereu tensionata si nervoasa. Pentru o sanatate excelenta, Fecioara trebuie sa se alimenteze corespunzator, sistemul digestiv fiind cea mai sensibila parte a organismului Fecioarei.

Primul trimestru: Nu trebuie sa-ti faci griji din punctul de vedere al sanatatii in aceasta perioada. Nicio planeta nu va ameninta acest sector. Sustinut de Marte si de Jupiter, doua planete ale energiei care se afla legate in mod armonios de semnul tau astrologic, te vei afla in plina forma. Ai grija sa te odihnesti, ai putea trece prin scurte episoade de oboseala.

Al doilea trimestru: Tonus mai bun, moral mai bun. Astfel, vei face fata cu brio diferitelor provocari din viata de zi cu zi. Vei beneficia de o ameliorare considerabila a rezistentei, atat fizice cat si psihice. Schimbarea de pozitie a Lunii Negre va fi pozitiva in domeniul sanatatii, acest astru nu va mai avea un impact negativ asupra sanatatii tale. Scapat de influenta sa negativa, iti vei gasi rapid dinamismul si increderea in tine. Nervozitatea se va atenua.

Al treilea trimestru: Mai multe elemente se combina si-ti promit o perioada protejata pe planul sanatatii. Pe de o parte, Marte, planeta dinamismului, te va dota cu solide rezerve de energie. Pe de alta parte, Soarele te va face mai rezistent din punct de vedere fizic. Cu toate acestea, nu trebuie sa te culci pe-o ureche. Ai grija la alimentatie, dormi suficient si fa miscare cel putin de doua-trei ori pe saptamana.

Al patrulea trimestru: Din punctul de vedere al rezistentei fizice Cerul tau nu va trece prin niciun atac planetar notabil. De aceea, vei avea o perioada lipsita de griji. In ceea ce priveste echilibrul fizic si nervos, doua planete, Saturn si Pluton, ti-ar putea accentua nervozitatea. Nu vei fi o companie prea buna in aceasta perioada.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia fecioara:

Horoscop 2014 pentru toate zodiile:

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii