Cariera si bani pentru Taur in 2014

In anul 2014 cum se vor comporta finantele tale? Vei evolua sau nu in cariera? Pentru a afla toate aceste lucruri, descopera articolul nostru.

Cariera. Datorita sustinerii de necontrolat a planetei Neptun, nativii din zodia Taur vor continua sa mearga pe un drum foarte bun. Taurii nu se vor lasa in 2014 calcati in picioare si vor fi extrem de tenace si siguri pe ei. Toate calitatile le vor fi puse la incercare in noul an si le vor pemite sa evolueze foarte mult si foarte repede. Vei reusi sa fi in mai multe locuri deodata si colaboratorii tai nu te vor mai putea urmari sau tine pasul cu tine. Vitalitatea si dinamismul sunt cele mai de pret atuuri pentru nativii din zodia Taur. Dar se pare ca acest lucru te va si amuza intr-un fel. Persoanele din zodia Berbec care te inconjoara vor avea un feeling astrologic exxeptional.

Taurii care sunt in cautarea unui nou loc de munca vor trebui sa deschida bine ochii. Un lucru vazut in cartea lor astrala – nu se vor putea increde decat in ei insisi. Vor trebui sa vaneze toate ocaziile pentru a ajunge sa aiba locul de munca la care au visat mereu. Taurii care lucreaza la o firma mai mare se pot astepta la o promovare interesanta care se va intampla prin iunie sau iulie 2014.

Bani. Finantele celor din zodia Taur se precipita in anul 2014. Nu va trebui insa sa confundati reteta cu beneficiul. Cu siguranta ca banii vor fi castigati, dar nu vor reusi sa iti asigure un trai care sa te satisfaca pe deplin. Problema celor din zodia Taur este ca vor mereu mai mult. Multumeste –te insa deocamdata cu ceea ce ai si vei reusi sa te redresezi in acest domeniu. Deci evita cu orice pret sa cumperi un cadou neprevazut in buget pentru anul 2014.

Influenta planetei Marte te va face sa te gandesti serios la viitorul tau material dar si la cel al celor din jur. Nu ar trebui sa iti asumi unele riscuri nejustificate si sau nestudiate deoarece viitorul tau fianciar depinde de acest aspect. Fii cu picioarele pe pamant insa si nu te lasa sedus de viata luxoasa pe care o au unii din anturaj. Nu uita de frumoasele perspective pe care le poate oferi anul 2014. Daca esti inteligent vei reusi sa faci unele investitii bune si iti vei imbunatati situatia financiara.

Ti-a placut? Share la prieteni

Articole si zodiace pentru zodia taur:

Horoscop 2014 pentru toate zodiile:

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii